jouwgedichten.nl

Gedicht: Lieve pony

Ik vond het niet leuk wat ze deden en het is al zo lang geleden, samen reden we door de bak en natuurlijk viel ik ook wel eens van je af. de liefde tussen jou en mij gaat never nooit meer voorbij. ook al ben je weg en heb ik pech je bent en blijft me 1 van top tot teen ! een lege plek een groot gemis een fijne herinnering is wat er nog is ! elke keer als ik naar jou foto kijk krijg ik enorm veel spijt ook al ben je niet meer in me leven toch blijf ik kapot veel om jou geven ! zonder jou kan ik niet wat heb ik toch enorm veel verdriet.

Over het gedicht:

je pony missen, je pony verliezen

Dichter

_kleinblondjex

Datum

02-11-2012

Bekeken

1995

Beoordeling

Er is 3 keer gestemd

Tags

verliezen, verdriet, missen, denken, nummer 1

GRATIS GEDICHTENBUNDEL
Download gratis onze gedichtenbundel en ontvang de nieuwste gedichten in je inbox. Meld je nu voor de nieuwsbrief!
E-mail:
Reacties op 'Lieve pony'

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit gedichtje.

Je kan helaas geen reactie plaatsen op gedichten als gast. Meld je gratis aan!

Rijmwoorden

Gebruik de rijmtool voor het maken van de mooiste gedichten. Vul je rijmwoord in en druk op de button rijmen.

  • Rijmwoord:
  •