jouwgedichten.nl

Gedicht: Sint en piet

sint zat op z'n hurken, aan pietje z'n paal te lurken. Sint wist precies hoe het moest, zuigen aan die zwarte knoest. Dit werd pietje even teveel, en spoot sint recht in z'n keel. Sint slikte heel tevree, zo nu naar pietje nummer 2. Maar die had zich al gerukt, en stond vol smart voorover gebukt. Hij zong het heerlijke avondje is gekomen, en werd door die geile sint bruut vanachter genomen. Sint was er niet vies van en zelfs een beetje bi. Hop hop naar nummer3!!... En weetje wat, na de laatste piet zag sint een wrat. Duss na al dat beuken, begon zijn roed aardig te jeuken. Sint moest nu naar de dokter gaan, en nog een keer in zijn bloote billen staan. En wat denk je nu reeds, inderdaad de sint had aids. De sint dacht ik heb het aardig verkloot< en drie dagen later was ie dood. Nou daar gaan al die kinderdromen, alleen omdat sint het heerlijk avondje zo vaak wilde komen

Dichter

frederiqueloves

Datum

01-12-2012

Bekeken

2192

Beoordeling

Er is 1 keer gestemd

Tags

grappig

Reacties op 'sint en piet'

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit gedichtje.

Je kan helaas geen reactie plaatsen op gedichten als gast. Meld je gratis aan!

Rijmwoorden

Gebruik de rijmtool voor het maken van de mooiste gedichten. Vul je rijmwoord in en druk op de button rijmen.

  • Rijmwoord:
  •