jouwgedichten.nl

Gedichten Nieuws

Eerste gedichenbundel online

30-07-2014

Daar is die dan, onze eerste gedichtenbundel! In deze gedichtenbundel vind je enkele gedichten over verschillende onderwerpen.

- Download nu onze gedichtenbundel!

Bereik meer lezers voor je gedichten

11-02-2014

Steeds vaker krijgen wij van onze leden de vraag "Hoe krijg ik meer lezers naar mijn gedichten?". Dus hebben we hieronder drie simpele tips neergezet zodat jij meer lezers kunt bereiken!

1. Bedenk een passende titel voor je gedicht.
2. Zorg ervoor dat je alle tag velden hierboven goed hebt ingevuld, die iets zeggen over je gedicht.
3. Deel de URL van je gedichten op social media zoals Facebook en Twitter.

Turing gedichten wedstrijd 2013

11-11-2013

De turing gedichten wedstrijd is weer begonnen. Tot 15 november kunnen dichters. de mooiste gedichten in zenden. Door mee te doen maak je kans op leuke prijzen onder andere media aandacht. Meer informatie vind je hier.

Haiku gedichten

17-09-2013

Vanaf vandaag is het mogelijk om gedichten ook toe te voegen in de categorie haiku gedichten. De meeste dichters vinden het lastig om met deze dichtvorm een gedicht te maken. Maar speciaal voor de dichters die hier geen moeite mee hebben, is deze categorie aangemaakt.

Haiku gedichten zijn gedichten waarbij de eerste regel bestaat uit 5 lettergrepen, tweede regel uit zeven lettergrepen en de derde regel weer uit 5 lettergrepen.

Overzicht van de haiku gedichten, klik hier.

Rijmwoorden

22-01-2013

Onze nieuwe rijmwoorden tool is online. Dit geeft bezoekers en dichters de mogelijkheid om nog sneller en makkelijker gedichten te maken!

- Rijmwoorden

Ook kunnen bezoekers en leden de database aanvullen met rijmwoorden, zodat deze nog groter wordt. Meer rijmwoorden, is meer mooie gedichten op JouwGedichten.nl

- Rijmwoorden toevoegen

Jaarlijkse gedichtendag 2013

14-01-2013

De veertiende gedichtendag is dit jaar op 31 januari 2013. Deze loopt tot 7 februari 2013 met "Muziek" als thema. In Nederland worden diverse activiteiten gehouden.

Wij zijn benieuwd naar jullie gedichten omtrent "Muziek".

Sinterklaas gedichten

24-11-2012

Het is bijna zover, 5 december! Sinterklaas is al in het land. Ben je op zoek naar leuke of originele sinterklaas gedicht? Klik op de link hieronder en kijk er iets leuks voor jou tussen staat!

- Sinterklaas gedichten

Upload je eigen avatar!

03-11-2012

Voor de leden is het nu mogelijk om je eigen avatar te uploaden. Deze avatar zie je wanneer je gebruik maakt van het forum.

Log in met je gegevens en via het menu "Mijn profiel" klik je op tabblad "Avatar instellen".

Vertel iets over je gedicht
Voortaan kun je bij gedichten ook een stukje vertellen waar het gedicht over gaat. Zie hiervoor de pagina van "Gedichten toevoegen".

Koninginnedag 2012

27-04-2012

We wensen onze bezoekers en leden alvast een fijne koninginnedag. Feliciteer onze koningin met een gedicht! Voeg deze snel toe.

Nieuw: Forum online!

16-02-2012

Eindelijk is het forum klaar! Nu kunnen onze leden onderling in contact blijven. We wensen onze leden veel plezier op het forum.

Ga naar het Forum!

Deel je gedicht

08-02-2012

Wist je dat je met behulp van de Facebook, Hyves en Twitter buttons bij elk gedicht je eigen gedichten op deze manier kunt delen? Zo kun je jouw gedichten laten lezen aan je vrienden. Doe dit door gemakkelijk op 'vind ik leuk' van Facebook of 'respect' button van Hyves te klikken.

Gedichtendag

26-01-2012

Het is vandaag donderdag 26 januari en dat betekent 'Gedichtendag'. Vandaag is de dertiende Gedichtendag. Gedichtendag is het jaarlijkse poŽziefeest in Nederland en Vlaanderen. Op Gedichtendag wordt de poŽzie in Nederland en Vlaanderen in het zonnetje gezet. Het thema van dit jaar is 'Stroom'.

JouwGedichten.nl vernieuwd!

03-01-2012

In december 2011 zijn we druk geweest met het verbeteren van de website. We hebben zowel het uiterlijk als de functionaliteit aangepakt. Daarnaast zijn er ook enkele functies toegevoegd voor de leden.

Bij vragen of opmerkingen kunt u een email sturen via het contactformulier.

We wensen onze bezoekers en leden veel plezier op de nieuwe versie van JouwGedichten.nl

Prettige feestdagen!

23-12-2011

Namens het team van JouwGedichten.nl wensen we onze bezoekers prettige feestdagen en een gelukkig nieuwjaar!

Mijn favoriete dichters

14-12-2011

Nadat we de functie hebben toegevoegd om de leukste gedichten toe te voegen bij je favorieten, is er nu ook de mogelijkheid om de dichters aan je favorieten toe te voegen!

Het werkt als volgt: wanneer je op de gebruikersnaam van de gebruiker klikt zie je op haar/zijn profiel pagina een ster . Wanneer je hier op klikt zal de gebruiker opgeslagen worden onder 'Mijn favoriete dichters'.

Mijn favoriete gedichten

10-12-2011

Het is nu mogelijk om gedichten bij je favorieten te zetten onder je account.

Bij elk gedicht staat rechtsboven een ster . Door hierop te klikken wordt het gedicht automatisch opgeslagen bij 'Mijn favorieten', zodat je snel en gemakkelijk je favoriete gedichten terug kunt lezen.

Tags

30-11-2011

Vanaf vandaag kun je tags toevoegen aan je gedichten. Dit zijn relevante woorden die te maken hebben met je gedicht. Zodat je gedicht beter gevonden wordt in de zoekmachine.

Facebook en Hyves

24-11-2011

Volg ons vanaf nu via Facebook en Hyves! Ook zijn we te volgen op Twitter.

- Hyves
- FaceBook
- Twitter