jouwgedichten.nl

Gedicht: Bff

we zijn al kei lang beste vriendinnen ik weet niet waar ik moe beginnnen jij bent mijn beste bff voor altijd aan jou kan ik alles kwijt ik kan alles met jou delen en hoef me niet te vervelen je bent de liefste ooit vergeet dat nooit jij bent alles voor mij jij bent alles vooor mij jij maakt super blij

Dichter

ilona

Datum

20-10-2012

Bekeken

2488

Beoordeling

Er is 6 keer gestemd

Tags

beste bff

Reacties op 'bff'

ilona (02-04-2013 om 12:23)

geen idee

derkboy (11-11-2012 om 12:20)

Waarom kreeg ik een link van het woord vriendinnen?

Je kan helaas geen reactie plaatsen op gedichten als gast. Meld je gratis aan!

Rijmwoorden

Gebruik de rijmtool voor het maken van de mooiste gedichten. Vul je rijmwoord in en druk op de button rijmen.

  • Rijmwoord:
  •